STROE.jpgMiercuri, elevii de la Bradu au avut parte de o lecţie inedită. Orele s-au mutat la Căminul Cultural iar dascăl le-a fost Profesorul de Joacă. Actorul Leon Magdan a făcut o lecţie interactivă cu cei mici, combinând logica cu joaca.

 

La iniţiativa primarului, Dănuţ Stroe şi a cadrelor didactice din Bradu, îndrăgitul actor al copiilor a ţinut un spectacol dialog cu elevii. Cei mici au fost supuşi la o serie de jocuri de logică, cu întrebări hazlii: "Câţi iezi a mâncat vulpea?" sau "Câţi pitici avea Cenuşăreasa?" Furaţi de atmosferă, cei mai mulţi "şi-au furat-o", răspunzând pe baza poveştilor, adică vulpea a mancat doi iezi iar Cenuşăreasa avea şapte pitici. Dar tocmai asta este farmecul acestui spectacol, confuziile tipice copilăriei. Au existat însă şi răspunsuri extrem de inteligente, cei care le-au dat fiind aplaudaţi la scenă deschisă.

 

Dănuţ Stroe, primar:

"Pentru că elevii vor intra în vacanţă, ne-am gândit să le facem o pregătire în prealabil. Aşa că l-am invitat pe actorul bucureştean Leon Magdan să le ţină o lecţie de joacă. De fapt, vrem ca cel puţin o dată pe an să-l invităm pe Profesorul de Joacă la Bradu, pentru că lecţiile lui sunt cu siguranţă cele mai antrenante şi pe placul elevilor."